Elecció i canvi de metge o metgessa en el vostre centre

Pas 1 (de 4): Identifiqueu-vos

En aquest apartat podeu escollir qualsevol professional de medicina de família o pediatria que voleu que us visiti, dels centres gestionats per l'ICS. Si ja teniu un professional assignat, podeu canviar-lo per un altre en funció de les vostres necessitats.

L'elecció i el canvi de metge o metgessa són possibles sempre que es facin entre professionals del vostre equip d'atenció primària. Si durant el procés us equivoqueu, podeu rectificar i tornar-ho a intentar fins a 2 cops en 24 hores. Si supereu aquest nombre de canvis, haureu d'esperar un termini de sis mesos per utilitzar aquesta opció una altra vegada.

En cas que el canvi de metge sigui amb motiu d'un canvi de domicili que impliqui també un canvi d'equip d'atenció primària, cal que us adreceu directament al centre que us correspon, on també podeu demanar la targeta sanitària individual, si no en teniu.

És imprescindible que us identifiqueu mitjançant el codi d'identificació personal (CIP) de la vostra targeta sanitària individual, tal com mostra la imatge següent, sense espais entre lletres i números.

Introduïu el codi d'identificació personal (CIP)


Continueu

Si no sabeu quin és el vostre centre, el podeu conèixer a partir de la vostra adreça.

Podeu obtenir més informació sobre la targeta sanitària individual a la pàgina web del CatSalut.


Anar amunt