Si marxes de viatge, no et descuidis la salut
AlertaUn viatge exigeix sempre una preparació acurada, que inclogui una correcta informació sanitària del país de destinació, així com dels riscos i les precaucions que cal prendre per gaudir-ne amb bona salut.

Abans de qualsevol viatge a un país considerat de risc per a la salut, convé fer una consulta a una unitat especialitzada de salut internacional.

Les unitats de salut internacional de l'Institut Català de la Salut us ofereixen els serveis de consell al viatger, la vacunació internacional i atenció a la patologia importada després del viatge.

Programació de visites de salut internacional | Inici |


Informació importantAtesa la situació d’excepcionalitat que vivim aquests dies, us informem que les cites amb els Centres de Vacunació Internacional queden anul·lades fins a restabliment de l’activitat normalitzada

Si teniu alguna consulta relacionada amb viatges de tipus humanitari, de caràcter professional inajornable o de causa major, poseu-vos en contacte telefònic amb el vostre centre de Vacunació Internacional.

Información importanteDebido a la situación de excepcionalidad que vivimos estos días, le informamos que las citas con los Centros de Vacunación Internacional ha sido anul·lada hasta el retablecimiento de la actividad normalizada.

Si tiene alguna consulta relacionada con Viajes de tipo humanitario, de carácter profesional inaplazables o aquellos que sean por causa de fuerza mayor, contacte por teléfono con su Centro de Vacunación Internacional.

Pas 1 | Identifiqueu-vos
Tarjeta

És imprescindible la vostra identificació mitjançant el codi d'identificació personal (CIP) de la vostra targeta sanitària individual, sense espais entre les 4 lletres i els 10 números.

Introduïu el codi d'identificació personal (CIP)

Podeu programar-vos una visita a qualsevol unitat de salut internacional, amb independència del vostre lloc de residència.

Tingueu a mà la vostra targeta sanitària

Gencat

© Institut Català de la Salut